Συνάντηση Εργασίας για θέματα περιβάλλοντος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Συνάντηση Εργασίας για θέματα περιβάλλοντος πραγματοποιείται την Παρασκευή 10/5/2013 και ώρα 10:00 π.μ στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του σχεδιασμού της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014 – 2020 σύμφωνα με την 2η Εγκύκλιο Σχεδιασμού και αφορά στην προετοιμασία σύνταξης του 2ου παραδοτέου της Περιφέρειάς Θεσσαλίας για τον άξονα αναπτυξιακής στρατηγικής «Προστασία του περιβάλλοντος – μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον» (ενότητα 3.3.3) , με βάση το 5ο κεφάλαιο της 2ης Εγκυκλίου.

Η υπόψη Εγκύκλιος, το 1ο Σχέδιο Περιφερειακής Ανάπτυξης Θεσσαλίας περιόδου 2014-2020 και κάθε άλλο σχετικό κείμενο, έχουν αναρτηθεί στο δικτυακό τόπο www.thessalia-espa.gr.  Στη συνάντηση εργασίας έχουν κληθεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ο ΤΕΙ Θεσσαλίας, Επιμελητήρια, Δήμοι, φορείς έρευνας, υπηρεσιακοί παράγοντες και λοιποί φορείς.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!