Συνάντηση Δούρου–Αλαφούζου – Πού συμφώνησαν και πού διαφώνησαν για το γήπεδο του ΠΑΟ

Στη γνωστοποίηση και επίσημα ότι η ΠΑΕ πρόκειται να προχωρήσει σε ένσταση κατά της αρνητικής απόφασης του Ε’ Κλιμακίου (ΣΤ’ Διακοπών) του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τη σύμβαση των επτά εκατομμυρίων ευρώ για την αναβάθμιση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, προχώρησε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού Σκάι Γιάννης Αλαφούζος.

Πρόκειται για προσφυγή στην οποία, όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, η ΠΑΕ προχώρησε μόνη της καθώς η Περιφέρεια Αττικής αρνήθηκε να την συνυπογράψει.

Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση «η περιφερειάρχης επανέλαβε την πάγια θέση της, ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες καθώς και τη βούληση της κοινωνίας των πολιτών».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης είναι το εξής:

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, είχαν σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο κ. Αλαφούζος γνωστοποίησε ότι η ΠΑΕ πρόκειται να προχωρήσει σε ένσταση κατά της αρνητικής απόφασης του Ε’ Κλιμακίου (ΣΤ’ Διακοπών) του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τη σύμβαση των επτά εκατομμυρίων ευρώ για την αναβάθμιση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η Περιφερειάρχης επανέλαβε την πάγια θέση της  ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες, καθώς και τη βούληση της κοινωνίας των πολιτών. Τέλος, οι δύο πλευρές υπογράμμισαν την ανάγκη να αποκτήσει, με νομικά αδιάβλητο τρόπο, ο ιστορικός σύλλογος τις εγκαταστάσεις που ανταποκρίνονται στην ιστορία του.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΛΕΩΦΟΡΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΟ


Αφήστε μια απάντηση