Συνάντηση Α. Καχριμάνη με τον Γερμανό πρέσβη

Τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, επισκέφθηκε σήμερα ο Γερμανός πρέσβης στην Ελλάδα Wolfgang Dold. Η επίσκεψη – στην οποία παραβρέθηκε και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων κ. Τατιάνα Καλογιάννη– ήταν εθιμοτυπικού χαρακτήρα.

Ο Περιφερειάρχης, αφού αναφέρθηκε στο μεγάλο αριθμό Ηπειρωτών που εργάζονται στη Γερμανία, ενημέρωσε τον Γερμανό διπλωμάτη για τη σημερινή κατάσταση της Ηπείρου, τις αναπτυξιακές της δυνατότητες, καθώς και για το πλαίσιο δράσης της ΕΝ.ΠΕ, δίνοντας έμφαση στον τουρισμό και τη γεωργία. Επίσης συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τη συνεργασία των Περιφερειών με την αντίστοιχη ομάδα Δράσης.

Από την πλευρά του ο Γερμανός Πρέσβης, συμμερίστηκε τις απόψεις του Περιφερειάρχη για την αναγκαιότητα των μεταρρυθμίσεων και υποσχέθηκε να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αύξηση της επισκεψιμότητας από τη Γερμανία στην Ήπειρο καθώς και για την απορρόφηση Ηπειρώτικων αγροτικών προϊόντων από τη Γερμανία.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ, ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!