Σιγή ιχθύος για την υποψηφιότητα Γαβρίλη -Τι απάντησε η Δούρου

«Είδηση» για την επιλογή του Γιώργου Γαβρίλη εν όψει των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2019 προσπάθησε να βγάλει με ερώτηση «εκτός θέματος» που έθεσε το Portnet.gr στην κοινή συνέντευξη τύπου που παρεχώρησαν η Ρένα Δούρου και ο Γιώργος Γαβρίλης. Το θέμα ήταν η πρόοδος των εργασιών σε ότι αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και η χαρτογραφική εξέλιξή τους.

Αλλά όπως ήταν φυσικό, έξι μήνες πριν τις εκλογές, η συζήτηση έλαβε πολιτικό χαρακτήρα. Πόσο μάλλον που το όνομα του Γιώργου Γαβρίλη «έπαιζε» και εξακολουθεί να «παίζει» για την Δημαρχία Πειραιά, αν και ο ίδιος αρχικά το είχε διαψεύσει.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι ο συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Πειραιά (Λιμάνι της Αγωνίας) έχει ήδη βγάλει ανοιχτή «διακήρυξη αρχών» καλώντας υποψηφίους και, όπως λέει, μέσα από αυτή τη διαδικασία θα επιλέξει το πρόσωπο που θα στηρίξει για υποψήφιο Δήμαρχο.

Στο ευθύ ερώτημα που τέθηκε σε Γαβρίλη – Δούρου, για το αν δηλαδή θα είναι μαζί και σε έξι μήνες, η Περιφερειάρχης Αττικής αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά απέφυγαν να απαντήσουν ευθέως, αφήνοντας με τις απαντήσεις όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Η Ρένα Δούρου μάλιστα αποκάλυψε ότι εδώ και 18 χρόνια γνωρίζεται με τον Γιώργο Γαβρίλη, ήταν πάντα συνοδοιπόροι και μάλιστα ο σημερινός Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά λειτουργούσε ως «φύλακας άγγελός της»! Και πρόσθεσε με σημασία πως αυτή η σχέση θα παραμείνει, είτε η μια είναι Περιφερειάρχης και ο άλλος Αντιπεριφερειάρχης, είτε έχουν οποιεσδήποτε διαφορετικές θέσεις.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Γαβρίλης, αφού σχολίασε χαριτολογώντας ότι με τη δήλωσή της η κυρία Δούρου παραδέχθηκε πως τον είχε καθοδηγητή, υπογράμμισε πως οι εκλογές είναι μια δυναμική διαδικασία και όλες οι σχετικές ερωτήσεις «θα απαντηθούν στο χρόνο τους».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΔΟΥΡΟΥ, ΓΑΒΡΙΛΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!