Σγουρός: Αντί ο κ. Πατούλης να απαντήσει για την ταμπακιέρα καταφεύγει σε ύβρεις

Συνεχίζεται απ’ ότι φαίνεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη και τον Γιάννη Σγουρό με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας της Περιφέρειας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στις 12 Ιανουαρίου. Ο κ. Σγουρός λοιπόν απαντάει με την σειρά του στον Περιφερειάρχη αναφέροντας τα εξής:

Ο κ. Πατούλης αντί να μιλήσει για την ταμπακιέρα αναφορικά με τις καταγγελίες της Παράταξής μας και συγκεκριμένα για τα 12.000 ευρώ που διέθεσε για εκδήλωση δύο ωρών για την κοπή πίτας των εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής, απάντησε όπως συνηθίζει: με ύβρεις και προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Η αντίδρασή του βέβαια δεν μας ξενίζει, με τον ίδιο τρόπο άλλωστε αντέδρασε και στις καταγγελίες του Συλλόγου των Εργαζομένων για την προμήθεια καναπέδων για το γραφείο του κόστους 20.000 €.

Τα κόμματα του κοινοβουλίου και η κοινωνία πρέπει να αντιδράσουν, να αποδοκιμάσουν και να καταδικάσουν όσους  μετά από 10 χρόνια αιματηρών μνημονίων συνεχίζουν να μετέρχονται τις ίδιες πρακτικές που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία, σαν να μην τρέχει τίποτα!

ΥΓ.1 Τέτοιο ύφος ανακοίνωσης μετέρχονται μόνο όσοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους…

ΥΓ.2  Για τα οικονομικά κατορθώματα στον Δήμο Αμαρουσίου (145 χρόνια ρυθμίσεις για ασφαλιστικές εισφορές) και για στην ΚΕΔΕ (νομοθετικές ρυθμίσεις κλπ) θα μιλήσουμε προσεχώς…

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΣΓΟΥΡΟΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!