Σε ετοιμότητα η Π. Αττικής ενόψει της πρόβλεψης πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής ενόψει της αυριανής ημέρας κατά την οποία προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4).

Συγκεκριμένα αύριο, Παρασκευή 23 Αυγούστου, η Περιφέρεια Αττικής συνδράμει το Πυροσβεστικό Σώμα με τη διάθεση 6 υδροφόρων.

Παράλληλα, υδροφόρα οχήματα της Περιφέρειας θα βρίσκονται σε ετοιμότητα στο Πεδίο του Άρεως και στο Αττικό Άλσος, ενώ επισημαίνεται ότι το Αττικό Άλσος θα παραμείνει κλειστό.

Έγκαιρη ενημέρωση μέσω της εφαρμογής CivilAttica

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται σχετικά με τις προβλέψεις της ΕΜΥ για τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν αλλά και για την κατηγορία κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς που εκτιμάται από τη ΓΓΠΠ, μέσω της πιλοτικής εφαρμογής CivilAttica για κινητές συσκευές που ανέπτυξε η Περιφέρεια Αττικής. Για περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/2Ox39d4

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]