Σε έκθεση τουρισμού στην Κύπρο η Περ. Θεσσαλίας

Στη 16η Τουριστική Έκθεση της Κύπρου, “ΤΑΞΙΔΙ” 2013 συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζοντας με επιτυχία την πορεία προβολής των προορισμών της στο διεθνή χάρτη τουρισμού.

Την Έκθεση διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία από 17 έως 19 Μαΐου 2013. Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης.

Στη φετινή έκθεση συμμετείχαν, ξένες χώρες, οργανισμοί ταξιδιών, αεροπορικές εταιρείες, αλυσίδες κυπριακών και ξένων ξενοδοχείων, περιφερειακοί τουριστικοί οργανισμοί της Κύπρου και της Ελλάδας και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς στον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού, καλύπτοντας συνολικά 1.300 τ.μ. εκθεσιακού χώρου. Οι επισκέπτες, τόσο Κύπριοι όσο και ξένοι, που διαμένουν στην Κύπρο ξεπέρασαν τους 5.000.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΚΥΠΡΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!