Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι στον Απ. Τζιτζικώστα

Αποστολή 8 ταξιδιωτικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από το Ekaterinburg της Ρωσίας, συνοδευόμενη από το γενικό διευθυντή  της Turkish Airlines στη Θεσσαλονίκη Utku Yazan και τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας- Θράκης Στέφανο Χατζημανώλη, δέχθηκε  ο  Περιφερειάρχης Κεντρική Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας.

Η επίσκεψη των Ρώσων ταξιδιωτικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στη Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία οργανώθηκε με πρωτοβουλία της αεροπορικής εταιρίας Turkish Airlines σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο την προβολή και προώθηση της ΠΚΜ στην τουριστική αγορά της Ρωσίας. Στο πλαίσιο της τετραήμερης διαμονής τους (16 Μαϊου- 19 Μαϊου 2013) οι ταξιδιωτικοί πράκτορες πρόκειται να επισκεφθούν τη Χαλκιδική, την Πιερία καθώς και τα σημαντικότερα ιστορικά, πολιτισμικά και θρησκευτικά μνημεία και αξιοθέατα της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας καλωσόρισε τους Ρώσους επισκέπτες και έκανε μια περιεκτική παρουσίαση της Κεντρικής Μακεδονίας, με ιδιαίτερη αναφορά στον πρωτογενή αγροτικό τομέα, τον τομέα των εξαγωγών και του τουρισμού. “Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι η πρώτη σε εξαγωγική δραστηριότητα προς τη Ρωσία περιοχή της Ελλάδας. Συνεχίζουμε τις γόνιμες επαφές και αναπτύσσουμε συνεργασίες με οικονομικούς φορείς και παράγοντες της Ρωσίας με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας της Κεντρικής Μακεδονίας”, σημείωσε ο κ.

Καλούμε όσους δημότες έχουν τη δυνατότητα και τον απαιτούμενο χρόνο να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια, να επικοινωνήσουν μαζί μας, στα παρακάτω τηλέφωνα:

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, ΡΩΣΣΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!