Ρέθυμνο: Καρναβάλι χωρίς… υπαίθριο σουβλάκι

Τον παραδοσιακό μεζέ- που δεν είναι τίποτε άλλο από το υπαίθριο σουβλάκι- θα πρέπει να ξεχάσουν για φέτος οι κάτοικοι του Ρεθύμνου και οι επισκέπτες του καρναβαλιού της πόλης. Η απόφαση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου ξεκάθαρη: απαγορεύεται κάθε υπαίθρια ψησταριά για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Επομένως, όσοι ψάχνουν μεζέ θα πρέπει να απευθυνθούν στα στεγασμένα ελεγχόμενα καταστήματα, με μοναδικό γνώμονα την πρόληψη, προάσπιση και προαγωγή της Δημόσιας Υγείας, όπως προτρέπει  η αντιπεριφέρεια.

Η διεύθυνση  Υγείας της αντιπεριφέρειας  τονίζει δε,πως : «Ακόμα και οι ίδιοι οι πωλητές δεν ξέρουμε αν είναι υγιείς και αν από το χειρισμό των τροφίμων μπορούν να μεταδώσουν μολυσματικά νοσήματα… και για αυτό και συνιστούμε στους καταναλωτές που θα βρεθούν στο Ρέθυμνο να αποφεύγουν την κατανάλωση αυτών των τροφίμων και να προτιμήσουν τα νομίμως λειτουργούντα καταστήματα μαζικής εστίασης που προσφέρουν στον καταναλωτή ποιοτικά προϊόντα».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, ΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!