Ρ. Δούρου: Παρουσίασε ψηφοδέλτιο με επίθεση σε Σγουρό και αιχμές για τα ΜΜΕ

Το ψηφοδέλτιο της «Δύναμης Ζωής» για την Περιφέρεια Αττικής παρουσίασε η  Ρένα Δούρου. Η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής επιτέθηκε  στον απερχόμενο περιφερειάρχη, Ι. Σγουρό τον χαρακτήρισε γνήσιο τέκνο του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα των χειρότερων εκφάνσεών του αλλά και στα  ΜΜΕ στα οποία καταλόγισε    «τείχος σιωπής και απόρριψης» απέναντι στην υποψηφιότητά της.

Σηματοδοτώντας τη σημασία της Περιφέρειας Αττικής για τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές, τόνισε ότι «από το αύριο της Περιφέρειας Αττικής, εξαρτάται το αύριο της Ελλάδας».

Όπως ανακοινώθηκε, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για την Ανατολική Αττική είναι ο απερχόμενος δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, αντιπεριφερειάρχης για τη Δυτική Αττική, ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Βασιλείου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για τον Βόρειο Τομέα Αθηνών, είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέσος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για τον Δυτικό Τομέα Αθήνας, ο καθηγητής Πανεπιστημίου και πρώην δήμαρχος Καισαριανής, Σπύρος Τζόκας, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης για τον Κεντρικό Τομέα Αθήνας, η χημικός και περιφερειακή σύμβουλος Ερμίνα Κυπριανίδου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για τον Νότιο Τομέα Αθήνας, ο οικονομολόγος και περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Καπάταης, αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, ο συνταξιούχος ΗΣΑΠ και συνδικαλιστής Γιώργος Γαβρίλης και αντιπεριφερειάρχης Νήσων, ο ναύαρχος ε.α. και μέλος του πληρώματος «Βέλος» Παναγιώτης Χατζηπέρος.

Στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται, ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, πολλοί συνδικαλιστές και ακολουθούν εκπαιδευτικοί, επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες και πανεπιστημιακοί. Μεταξύ των υποψηφίων, ξεχωρίζουν το μέλος της Γραμματείας του τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ, δημοτικός σύμβουλος του δήμου Παλλήνης Θεόδωρος Γκοτσόπουλος, η απολυμένη καθαρίστρια του υπουργείου Οικονομικών Φωτεινή Νικηταρά, η αντιπρόεδρος της ΟΛΜΕ Ελένη Τελεμέ- Ζωγραφάκη, ο διδάκτωρ του ΜΙΤ και καθηγητής του ΕΜΠ Ιωάννης Πρωτονοτάριος, η δικηγόρος και γενική γραμματέας της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών Βιβή Τσαβαλιά, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΟΕ- ΟΤΑ Γιώργος Χαρίσης κ.α.

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, Ρ. ΔΟΥΡΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!