Παρασκευή
29
Σεπτέμβριος
Back

“Γαλάζιος” περιφερειάρχης πανηγυρίζει από τώρα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Μετά την σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της Κυριακής με 21% διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε με σύνεση και χωρίς αλαζονεία στους Έλληνες πολίτες κάτι που απαίτησε με σαφήνεια και από τα στελέχη του κόμματός του. Άλλωστε, οι κάλπες της 25ης Ιουνίου θα είναι… άδειες και η κεντροδεξιά θα δώσει εκ του μηδενός τη μεγάλη μάχη για μια τετραετία με ισχυρή αυτοδυναμία.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης δεν εισακούστηκε από όλα τα στελέχη του. Κατά τα φαινόμενα, υπάρχουν ορισμένοι που παρέμειναν στη μέθη της μεγάλης νίκης και βγάζουν μια τεράστια έπαρση και οίηση που μόνο κακό θα κάνει στο κόμμα που -ισχυρίζονται ότι- υπηρετούν.

Ένας από αυτούς που όχι μόνο επαίρεται για τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής αλλά επιχειρεί να προκαταλάβει και την ψήφο των πολιτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες θα γίνουν σε 5 μήνες(!), είναι ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.

Με άκρατη υπεροψία, ο κ. Κασαπίδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πολίτες θα τοποθετηθούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές «με το ίδιο πνεύμα που αποφάσισαν στις εθνικές εκλογές», προσθέτοντας ότι οι ψηφοφόροι «επιβραβεύουν τη δουλειά και τη σταθερότητα».

Κανείς δεν γνωρίζει για ποιον λόγο ο Γιώργος Κασαπίδης, ο άλλοτε βουλευτής της ΝΔ, επιχειρεί να υπονομεύσει συνειδητά την ηγεσία της παράταξής του. Το κάνει για να κερδίσει «κομματικές δάφνες» ή μήπως είναι το «κύκνειο άσμα» του στα αυτοδιοικητικά πράγματα της περιοχής και προσπαθεί να κάνει μεγάλη έξοδο;

Γιατί το λέμε αυτό;

Διότι, κατά το κοινώς λεγόμενο, ο κ. Κασαπίδης δεν «τραβάει». Στην μεγάλη αποκαλυπτική δημοσκόπηση της aftodioikisi για την Δυτική Μακεδονία, τα ποσοστά και η αποδοχή του Περιφερειάρχη είναι προς κατάρρευση.

Ως εκ τούτου, οι φανατικά «κομματικές» του τοποθετήσεις φαίνεται πως έχουν περισσότερες από μια αναγνώσεις.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!