Ψωμιάδης σε Τσαυταρή: Δώσε τα ανταποδοτικά για τους ελέγχους τροφίμων

Επιστολή στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Αθανάσιο Τσαυτάρη έστειλε ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης σχετικά με τη μη καταβολή των δεδουλευμένων που προέρχονται από την καταβολή ανταποδοτικών τελών προς τις περιφέρειες.

«Είναι ανεπίτρεπτο σε τόσο δύσκολους καιρούς για την αυτοδιοίκηση να μην αποδίδονται κονδύλια ούτε και για στοιχειώδη ζητήματα, που αφορούν σε θέματα δημόσιας υγείας», τονίζει στην επιστολή του ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δ. Ψωμιάδης, επισημαίνοντας ότι οι υπάλληλοι των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των περιφερειών, «εργάζονται συχνά εκτός του κανονικού ωραρίου των Υπηρεσιών, καθώς και Κυριακές, και εξαιρέσιμες χρησιμοποιώντας για τις μετακινήσεις τους τα Ι.Χ αυτοκίνητά τους».

«Με τέτοιου είδους πρακτικές, οι Περιφέρειες οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στη συρρίκνωση και στο μαρασμό! Λέμε «όχι» στον Καλλικράτη του μνημονίου που υποβαθμίζει την καθημερινότητα των πολιτών και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών», υπογραμμίζει στην επιστολή του ο κ. Δ. Ψωμιάδης και ζητά από τον υπουργό να μεριμνήσει «προκειμένου να λυθεί άμεσα το ζήτημα και να αποδοθούν τα προβλεπόμενα κονδύλια προς τις Περιφέρειες, ώστε να διασφαλιστεί η αγροτική ανάπτυξη του τόπου και να μην τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!