Ψωμιάδης: Είχα προειδοποιήσει για τον κίνδυνο κοινωνικής έκρηξης

«Για τον κίνδυνο της κοινωνικής έκρηξης από αυτές τις πολιτικές επιλογές και με ένα λαό θυμωμένο, απογοητευμένο, οργισμένο, είχα προειδοποιήσει με επιστολή μου και τον ίδιο τον πρωθυπουργό».

Αυτό τόνισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με αφορμή τη μείωση του προσωπικού στις περιφέρειες και στους δήμους μέσα από τις απολύσεις υπαλλήλων.

Ανέφερε, δε, ότι πως στο όνομα της δόσης, συνθλίβεται η κοινωνία και επιλέγεται μια σύγχρονη γενοκτονία ως μια δήθεν λύση για τα προβλήματα της χώρας.

«Δυστυχώς, αποδεικνύεται καθημερινά πως δεν υπάρχει οργανωμένο εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας. Αντί να τιμωρηθούν αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στην οικονομική υποδούλωση τιμωρούνται απλοί πολίτες, οικογενειάρχες, νοικοκύρηδες. Πιστεύω, πως έχει έρθει επιτέλους η ώρα να ακουστούν και μερικά ΟΧΙ. Φτάνει πια», κατέληξε ο κ. Ψωμιάδης.

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!