Πρωτούλης: Μονιμοποίηση συμβασιούχων –ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ θέλουν ιδιωτικοποίηση καθαριότητας (ηχητικό)

Την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και παρατασιούχων που εργάζονται στους δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας, θέτει σαν βασικό στόχο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιάννης Πρωτούλης.

Ο υποψήφιος του ΚΚΕ, μιλώντας στον «Αθήνα 9,84» και την εκπομπή aftodioikisi.gr με το δημοσιογράφο Χρ. Βούζα, τόνισε ότι ο ΚΚΕ κατέθεσε σχετική ρπόταση νόμου στη Βουλή με την οποία ζητά τη μετατροπή των συμβάσεων όλων των συμβασιούχων σε αορίστου χρόνου, εκφράζοντας τα αιτήματα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Πρωτούλης ωστόσο σημείωσε ότι η πρόταση νόμου δεν έγινε αποδεκτή ούτε από τους ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και κατήγγειλε ότι η συγκεκριμένη στάση του δείχνει ότι επιθυμούν να συνεχιστεί και να διευρυνθεί η ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, αφού σύμφωνα με τον ίδιο και τα «τρία κόμματα θέλουν τη σταδιακή ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας».

(Το σχετικό απόσπασμα στο 40:00 λεπτό)

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!