ΡΟΗ
προηγ επομ

Πρώτη συνάντηση Ραγκούση-ΕΝΑΕ

Τα οξυμμένα προβλήματα των νομαρχιών (ΚΑΠ, προϋπολογισμό, οικονομικά, μεταφορά μαθητών, συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου, στελέχωση, Πολιτική Προστασία, ΕΣΠΑ) αλλά και το ζήτημα της διοικητικής μεταρρύθμισης έθεσε στον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση το προεδρείο της ΕΝΑΕ κατά τη σημερινή τους συνάντηση.

Επίσης τέθηκαν επί τάπητος και άλλα ζητήματα που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες π.χ τον ΕΦΕΤ, τη διαχείριση του Εθνικού Σχεδίου για την αντιμετώπιση της Γρίπης, αυτά των λαθρομεταναστών και τα ζητήματα της ΝΟΜΟΣ Α.Ε.

Στη συνάντηση ο κ. Ραγκούσης δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξουν μελλοντικές συναντήσεις μεταξύ τους αλλά και ότι θα συνδράμει για να υπάρξουν συναντήσεις και με άλλους υπουργούς για τα συγκεκριμένα προβλήματα.

Παράλληλα ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην διοικητική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΝΠΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]