Πρώτη νίκη Βενιζέλου έναντι Γεννηματά μετά την ρήξη

Την πρώτη του νίκη μετά την ρήξη πέτυχε σήμερα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Β.Βενιζέλος έναντι της νυν Φώφης Γεννηματά. Πρόκειται για την επικράτηση του «γαλάζιου» υποψήφιου στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη έναντι του Απόστολου Κατσιφάρα. Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, o κ. Βενιζέλος μία από τις «εχθρικές» κινήσεις στις οποίες είχε προχωρήσει προς το κόμμα του ήταν υποψηφιότητα του στενού του συνεργάτη Κώστα Σπηλιόπουλου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κόντρα στον Απόστολο Κατσιφάρα, ο οποίος, μάλιστα, δήλωσε δημοσίως ότι στον β΄γύρο υποστηρίζει τον υποψήφιο της ΝΔ.

Ήταν κάτι που, όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, εξόργισε τόσο την κ. Γεννηματά όσο και τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, καθώς  αφενός ο κ. Κατσιφάρας είναι πολιτικός του φίλος και αφετέρου η Αχαΐα είναι η γενέτειρα των Παπανδρέου και η εκλογική περιφέρεια από την οποία ξεκίνησε την πολιτική του πορεία και θέλει να την κλείσει (σ.σ. θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές).

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΝΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!