Προς διακοπή της κυκλοφορίας από τα Τοπόλια στο Ελαφονήσι

Τη διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα του δρόμου από την σήραγγα Τοπολίων προς το Ελαφονήσι θα ζητήσει από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Μετά το ατύχημα με τον σοβαρό τραυματισμό νεαρής γυναίκας από πτώση πέτρας, κλιμάκιο μηχανικών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων πραγματοποίησε το πρωί αυτοψία στην περιοχή και, όπως ανακοινώθηκε, «η υπηρεσία θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για τη διακοπή της κυκλοφορίας στο παραπάνω τμήμα, λόγω αδυναμίας αστυνόμευσης της ανεξέλεγκτης βόσκησης».

Από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολου Βουλγαράκη έγινε γνωστό ότι, «από την αυτοψία, οι μηχανικοί διαπίστωσαν ότι το ατύχημα δεν συνδέεται με τις εργασίες του χώρου κατασκευής του έργου αντιστήριξης πρανών και οφείλεται σε πτώση μικρού λίθου κάτω από τους προστατευτικούς φράκτες, που προκάλεσε ανεπιτήρητο ποίμνιο».
Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται, ακόμα, «ότι κανένα από τα μέτρα ασφαλείας, τα οποία είχαν ληφθεί παλαιότερα πριν την έναρξη του έργου για την αποφυγή ατυχημάτων από τη ρίψη λίθων, δεν έχει απομακρυνθεί μέχρι σήμερα από την περιοχή».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΑΤΥΧΗΜΑ, ΧΑΝΙΑ, ΔΡΟΜΟΣ, ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ, TOΠΟΛΙΑ


Αφήστε μια απάντηση