Προληπτικό Έλεγχο ζητούν οι περιφερειάρχες

Την ύπαρξη Προληπτικού Ελέγχου προκειμένου να διασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία του θεσμού και η διαφάνεια ζητούν οι 13 περιφερειάρχες, προκειμένου να διασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία του θεσμού και η διαφάνεια.

Μάλιστα, κατά τη σημερινή Τρίτη συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειαρχών (ΕΝ.ΠΕ.) χαρακτήρισας το συγκεκριμένο θέμα  ως «ύψίστης σημασίας».

Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη εξεύρεσης και αξιοποίησης πόρων οι οποίοι θα ενισχύσουν τον πολίτη μέσα από τα Προγράμματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειών.

Αποφασίσθηκε επίσης να ζητηθεί εκ νέου η συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα και αναβλήθηκε, ενώ θα συνεχιστούν οι συναντήσεις με το σύνολο των συναρμόδιων υπουργών προκειμένου να δοθούν άμεσα λύσεις σε μείζονα θέματα που προκύπτουν στην εφαρμογή του νέου θεσμού.

Η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΝΠΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!