Προκηρύξεις για εφτά θέσεις εργασίας στο νομό Σερρών

Την πρόσληψη τεσσάρων μόνιμων υπαλλήλων στον παιδικό σταθμό του δήμου Ηράκλειας και τριών συμβασιούχων στο δήμο Αχινού, ανακοίνωσε το ΚΕΠ της νομαρχίας Σερρών.

Συγκεκριμένα:

1. Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου δημοσίου δικαίου (Ν.Π.δ.δ.) «δημοτικός Παιδικός Σταθμός δήμου Ηράκλειας» Ν. Σερρών προκήρυξε (ΦΕΚ 211/13-05-2009, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) την πλήρωση τεσσάρων (4) κενών οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού με σειρά προτεραιότητας, για τους εξής κλάδους-ειδικότητες: δύο (2) θέσεις κατηγορίας δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (δΕ), κλάδου Βρεφοκόμων-Παιδοκόμων και δύο (2) θέσεις κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ), κλάδου Προσωπικού Καθαριότητας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προμηθεύονται την προκήρυξη, η οποία διατίθεται στο ΚΕΠ της ΝΑ Σερρών, και να υποβάλουν αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2009 έως και τις 6 Ιουλίου 2009. Εναλλακτικά, η προκήρυξη και το έντυπο της αίτησης έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της ΝΑ Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα Προκηρύξεων).

2. Ο δήμος Αχινού Ν. Σερρών ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου (8 μήνες) τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών καθαριότητας και ύδρευσης του δήμου, για τις εξής ειδικότητες: μία (1) θέση δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (δΕ), ειδικότητας Χειριστή Μηχανημάτων Έργων (JCB), μία (1) θέση δΕ ειδικότητας Οδηγού Αυτοκινήτου και μία (1) θέση Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ), ειδικότητας Εργατών-τριών Καθαριότητας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση, αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή, στο δήμο Αχινού Ν. Σερρών, (τηλ. 23220-20741), από τη δευτέρα, 15 Ιουνίου 2009 έως και την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2009. Η περίληψη της προκήρυξης και το έντυπο της αίτησης είναι διαθέσιμα στο ΚΕΠ της ΝΑ Σερρών (γραφείο 126: ΑΣΕΠ) και στο δήμο Αχινού Ν. Σερρών. Εναλλακτικά, η περίληψη της προκήρυξης και το έντυπο της αίτησης έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της ΝΑ Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα Προκηρύξεων).

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!