Προέγκριση σύμβασης για το έργο της Δυτικής Παράκαμψης Καρδίτσας

Η έγκριση συμβασιοποίησης στο ενταγμένο στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας έργο : «Ολοκλήρωση διαλυθείσας εργολαβίας: Κατασκευή οδικού τμήματος της Δυτικής Παράκαμψης Καρδίτσας από διασταύρωση οδού προς Φανάρι έως διασταύρωση οδού προς Τρίκαλα. – Κατασκευή τμήματος από Ι/Κ Τρικάλων έως Ι/Κ Αγ. Βησσαρίου και Κατασκευή παράπλευρου οδικού δικτύου από διασταύρωση οδού προς Φανάρι έως Ι/Κ Αγ. Βησσαρίου», προϋπολογισμού 11.600.000,00 ευρώ δόθηκε χθες από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωσταντίνο Αγοραστό.

Το ποσό της προς υπογραφή Σύμβασης είναι 7.766.328,92 ευρώ και μετά την παραπάνω έγκριση, ξεκινάνε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι διαδικασίες για την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης και την υλοποίηση του έργου. Η ένταξη στο Ε.Σ.Π.Α. έγινε στις 20/2/2013 .

«Ένα έργο που ήταν σταματημένο για μεγάλο διάστημα, εισέρχεται ξανά στη φάση της υλοποίησης ώστε να ολοκληρωθεί. Πρόκειται για έργο μεγάλης σημασίας, τόσο για την πόλη της Καρδίτσας και τους κατοίκους της, όσο και για τη διερχόμενη κυκλοφορία, καθόσον ολοκληρώνει το τμήμα αυτό της παράκαμψης της πόλης. Με τις συμπληρωματικές μελέτες και έργα που προβλέπονται, αίρονται τα προβλήματα που είχαν ανακύψει με τη σύνδεση των παρόδιων περιοχών στην πόλη της Καρδίτσας. Στόχος όλων μας πλέον πρέπει να είναι η αξιοποίηση των πόρων που διατίθενται, ώστε έγκαιρα να παραδοθεί για χρήση ένα έργο πνοής για την Καρδίτσα» τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης .

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΣΥΜΒΑΣΗ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


Αφήστε μια απάντηση