ΡΟΗ
προηγ επομ

Πράσινο Κίνημα: Συγχαρητήρια στο νέο περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κ.Μουτζούρη

Στον απόηχο των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών, το Πράσινο Κίνημα συγχαίρει τα περιφερειακά μας σχήματα στην Αττική και την Θεσσαλία με επικεφαλής και υποψήφιους Περιφερειάρχες τους κ.κ. Νίκο Παπαδάκη και Αθανάσιο Ακρίβο, αντίστοιχα, που εξέλεξαν τρεις έδρες.
Επίσης δίνει τα συγχαρητήριά του στο περιφερειακό σχήμα της Πελοποννήσου, όπου σε συνεργασία με δυνάμεις της οικολογίας εξέλεξε μία έδρα στο νέο περιφερειακό συμβούλιο. Ακόμη συγχαίρει τον νέο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη, τον οποίο στήριξαν οι δυνάμεις του Πράσινου Κινήματος της περιοχής.
Θερμά συγχαρητήρια έδωσε στον υποψήφιο δήμαρχο Χαλανδρίου Άγγελο Νταβία που εισήλθε στο νέο δημοτικό συμβούλιο και θα εκπροσωπεί το κόμμα την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο.
Τέλος, συγχαίρει και την πλειάδα των μελών και στελεχών του Πράσινου Κινήματος που συμμετείχαν ως υποψήφιοι σε πολλούς δήμους της χώρας, ενώ δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι πολλοί νέοι δήμαρχοι υποστηρίχτηκαν επίσημα από το Πράσινο Κίνημα.
Μέσω της Αυτοδιοίκησης το Πράσινο Κίνημα θα κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία του την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο σε ολόκληρη τη χώρα.
Συνεχίζουμε πιο ισχυροί.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΑΙΓΑΙΟΥ, ΝΕΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΒΟΡΕΙΟΥ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!