Ποιοι περιφερειακοί σύμβουλοι δεν ψήφισαν τον επικεφαλής τους για την ΕΝΠΕ (φωτο)

Με μεγάλες απώλειες ως προς τη συνοχή και την ενότητα της παράταξης εξήλθε η «Θεσσαλία στην καρδιά μας» του Νίκου Τσιλιμίγκα από την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Όπως διαβάσαμε στην Εφ. ΚΟΣΜΟΣ, στην ψηφοφορία, που πραγματοποιήθηκε για την εκλογή εκπροσώπων στη γενική συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών (ΕΝΠΕ), ο Τσιλιμίγκας …αυτοπροτάθηκε αλλά έξι σύμβουλοι από την παράταξή του δεν τον ψήφισαν καν! Τελικά ισοψήφισε με τον Ρίζο Κομήτσα και εξελέγη κατόπιν κληρώσεως.

Η ίδια πηγή κάνει λόγο για αποδοκιμασία από το εσωτερικό της ίδιας της παράταξής του που φανερώνει έλλειμμα εμπιστοσύνης.

Από την άλλη πλευρά, περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων της παράταξης Τσιλιμίγκα μιλώντας στη Λέσχη 97,6 εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που πολιτεύεται ο επικεφαλής τους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως… «μας πήρε χαμπάρι ο Αγοραστός και μας… γλεντάει»!!!…

Ο Θανάσης Τσιάρας ομολόγησε ότι  «στη δική μας ομάδα δυστυχώς δεν έχουμε καλό συντονισμό, φάνηκε αυτό ακόμα και για τις εκλογές εκπρόσωπων στην ΕΝΠΕ, όπου ο επικεφαλής της παράταξης μας πήρε λιγότερες ψήφους από τους συμβούλους του. Υπάρχει σαφές πρόβλημα στη λειτουργία της ομάδας μας, δεν ψήφισαν τον επικεφαλής τους 6 σύμβουλοι». Ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και ανεξαρτητοποίησής του.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ, ΕΝΠΕ, ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!