Ποια θέματα θα συζητηθούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη

 • Απο stergios
 • 15 Δεκεμβρίου 2018 - 17:00
 • Comments Off

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Θ. Σχινά, πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 20-12-2018 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Επικύρωση πρακτικών της 25ης, 26ης, 27ης, 28ης, 29ης, 30ης και 31ης Συνεδρίασης έτους 2018 του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.
 2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Ιδρύματος «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ» για την υλοποίηση του έργου με τίτλο:  «Αποπεράτωση κοινόχρηστων χώρων και κοιτώνων φιλοξενίας στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού 644.668,56 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ερμ. Κυπριανίδου)

 1. Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «Πράξη εφαρμογής σε πολεοδομικές ενότητες Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος», συνολικού προϋπολογισμού 3.199.177,64 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

 1. Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 270/2018 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και εκ νέου έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Λαυρεωτικής για την ολοκλήρωση του έργου με τίτλο: «Ανέγερση Πολιτιστικού Κέντρου Ποντίων» Δήμου Λαυρεωτικής συνολικού προϋπολογισμού 800,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

 1. Έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας Πληροφοριακού Συστήματος Πρωτοκόλλου και Ηλεκτρονικής έκδοσης και διακίνησης εισερχομένων και εξερχομένων εγγράφων της Περιφέρειας Αττικής.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Αθανασιάδης)

 1. Ορισμός νέων εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής στις γνωμοδοτικές επιτροπών Λιμεναρχείων χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής για το έτος 2019.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

 1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τη λειτουργία του έργου «Τουριστικός λιμένας (μαρίνα) Αλίμου.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

 1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τη δραστηριότητα διαλυτηρίου ΟΤΚΖ κατηγορίας Μ1 & Ν1 και λοιπών οχημάτων και αποθήκευσης, διαλογής και επεξεργασίας μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων της εταιρείας RECYCLING CARS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε., επί της Λεωφ. ΝΑΤΟ στη θέση ‘Σπιθάρι’ του Δήμου Ασπροπύργου Αττικής.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

 1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τη δραστηριότητα απορρύπανσης και διάλυσης οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (ΟΤΚΖ), αποθήκευσης μη επικινδύνων μεταλλικών αποβλήτων και αποθήκευσης αποβλήτων συσσωρευτών Pb-οξέος και Ni-C, της εταιρείας AUTOGREEN ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε., στην θέση “Ξηροπήγαδο” του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας Αττικής.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

 1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την κατασκευή και λειτουργία του έργου «Διώροφο Συγκρότημα Καταστημάτων, Υπεραγοράς και Χρήσεων Συνάθροισης Κοινού με Υπόγειο Κύριων και Βοηθητικών Χρήσεων» επί της Οδόύ Προόδου 1-3 ,Ο.Τ. 817 στο Δήμο Αιγάλεω».

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!