Ποδηλατικός γύρος για τη «Φλόγα» στο Βόλο

Τη στήριξή του στο φιλανθρωπικό ποδηλατικό αγώνα που διοργάνωσε για 3η χρονιά, στη Βόλο, η Fanta και τον οποίο έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους οι Α.Ο. των δ. Βόλου, Ν. Ιωνίας και της Ν.Α.Μ, εξέφρασε ο νομάρχης Μαγνησίας Απόστολος Παπατόλιας.

Το πλήρες κείμενο του χαιρετισμού του νομάρχη Μαγνησίας είναι το εξής:

«Στις μέρες μας, οι προσδοκίες της κοινωνίας για το ρόλο και τις ευθύνες των επιχειρήσεων απέναντι στο κοινωνικό σύνολο αλλάζουν δραματικά. Στα πλαίσια της κοινωνικής τους ευθύνης, λοιπόν, αναλαμβάνουν δράσεις προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Μια πρακτική συνήθης στην Ευρώπη, που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και στη χώρα μας.
Από την πλευρά μας, αισθανόμαστε ικανοποίηση, που μπορούμε, οι τοπικοί φορείς, μακριά από συμπλεγματικές αντιδράσεις, να βοηθήσουμε στην ευόδωση ενός αγαθού σκοπού για την πόλη μας, την ενίσχυση του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Η Φλόγα», καθώς, για κάθε συμμετοχή, θα προσφερθεί στο σύλλογο το ποσό των 3 €.

Η προνοιακή πολιτική, βεβαίως, επιβάλλεται να ασκείται θεσμικά σε ένα σύγχρονο κράτος. Οι ανάγκες, όμως, συνεχώς, γιγαντώνονται. Γι’ αυτό και η συνεισφορά του καθενός στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συνανθρώπων μας, ειδικά όταν πρόκειται για ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, είναι υποχρέωση όλων μας και αποτελεί ζητούμενο σε μια πολιτισμένη κοινωνία. Ως εκ τούτου, ευχή μας είναι να συμμετάσχουν, όσο το δυνατό, περισσότεροι συμπολίτες μας στον Ποδηλατικό Γύρο και ο σκοπός της ενίσχυσης της Φλόγας να στεφθεί με επιτυχία.

Πάντως, ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ανταπόκριση από τους συμπολίτες μας, κινητοποίηση και μαζική συμμετοχή, ώστε, φέτος, ο ποδηλατικός αγώνας να έχει επιτυχία.
Ο καιρός θα είναι καλός, πράγμα που βοηθάει να εξελιχθεί ο ποδηλατικός γύρος σε μια χαρούμενη γιορτής ανθρωπιάς. Και βραβείο θα πάρουμε όλοι και όλες μας, την ικανοποίησή μας, πως προσφέραμε σε συμπολίτες μας που έχουν την ανάγκη μας. Σας καλούμε, λοιπόν, όλες και όλους στον ποδηλατικό γύρο της αγάπης!»

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση