Πέτσας «αδειάζει» Πατούλη για την υπερκοστολόγηση rapid tests από την εταιρεία Καρυπίδη

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 21 Φεβρουαρίου 2021 - 20:24
  • Comments Off

Πέτσας «αδειάζει» Πατούλη για την υπερκοστολόγηση rapid tests από την εταιρεία Καρυπίδη

«Καταλαβαίνω από αυτά που έχω δει ότι τηρήθηκε αυτό που προβλέπεται στον σχετικό νόμο για τις συμβάσεις, δηλαδή η δυνατότητα να απευθυνθεί κανείς σε 3 που μπορούν να κάνουν την προσφορά, με βάση το σχετικό νομοθέτημα, πάντα με τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου» ανέφερε στο Open TV o Στέλιος Πέτσας, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών για την υπεροκοστολόγηση rapid tests από την εταιρεία Καρυπίδη.

«Άκουσα τον Περιφερειάρχη να λέει ότι είχε εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο η διαδικασία. Επομένως εδώ είναι ένα ζήτημα νομιμότητας, τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που ακούω, που φαίνεται πως τηρήθηκαν οι βασικές προδιαγραφές και πρέπει να το δούμε. Ένα άλλο θέμα, όμως, έχει να κάνει με την τιμή. Αν μιλάμε για διαφορετικές τιμές την ίδια χρονική περίοδο, τότε κάτι παραπάνω πρέπει να ψάξουμε για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει», είπε. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ, ΠΕΤΣΑΣ, RAPID TESTS


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!