ΠΕΣΥ Αττικής: Ποια θέματα θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της 11ης Ιανουαρίου

 • Απο stergios
 • 6 Ιανουαρίου 2018 - 18:00
 • Comments Off

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 στις 15:30 στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Δήμος Παπάγου – Χολαργού).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

 1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Καλλιθέας, για την κατασκευή του έργου με τίτλο «Αποκατάσταση ιστορικού κτηρίου Μπιζανίου και περιβάλλοντος χώρου, συνολικού προϋπολογισμού 365.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καπάταης).
 2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου για την κατασκευή του έργου με τίτλο «Εργασίες άρσης καταπτώσεων πρανών περιοχής βελανιδιάς Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου», συνολικού προϋπολογισμού 119.957,41 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Π. Φιλίππου).
 3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο «Μελέτη αποχέτευσης αστικών λυμάτων Νότιας Αρτέμιδας», συνολικού προϋπολογισμού 1.257.844,99 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Π. Φιλίππου).
 4. Αντικατάσταση μέλους Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης Προγραμματικής Σύμβασης (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Π. Φιλίππου).
 5. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης – παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού για το έργο «Ανέγερση βρεφονηπιακού σταθμού στο Ο.Τ. 1008Α Δ.Κ. Καματερού (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Σπ. Τζόκας).
 6. Έγκριση μελέτης εγκατάστασης και λειτουργίας νέας φωτεινής σηματοδότησης επί της Λ. Λαυρίου στο ύψος του δρόμου προς το βιολογικό καθαρισμό Λαυρίου, στον Δήμο Λαυρεωτικής (εισηγήτρια: αντιπεριφερειάρχης Α. Σαπουνά).
 7. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του Οδικού και Υδραυλικού έργου του ρέματος Προφήτη Δανιήλ από την Ιερά Οδό μέχρι τον Κηφισό (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Α. Αναγνωστόπουλος).
 8. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Οριστική Οριοθέτηση του ρέματος Γαλάζιας Ακτής – Αγίου Δημητρίου – Ξελαφτάκι της Δημοτικής Ενότητας Καλυβίων του Δήμου Σαρωνικού» (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Α. Αναγνωστόπουλος).

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση και δοκιμαστική εφαρμογή του προγράμματος «Εισαγωγή Ηλεκτρονικών διαδικασιών στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!