ΠΕΣΥ Κρήτης: Ορκίστηκε περιφερειακός σύμβουλος ο νέος επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
26
Οκτώβριος
Back

ΠΕΣΥ Κρήτης: Ορκίστηκε περιφερειακός σύμβουλος ο νέος επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Μανόλης Βαρδουλάκης ορκίστηκε σήμερα παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργου Πιτσούλη, περιφερειακός σύμβουλους στη θέση του αποχωρήσαντος, βουλευτή πλέον του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, του Γιώργου Σταθάκη. Παράλληλα, ο Μ. Βαρδουλάκης καταλαμβάνει και τη θέση του επικεφαλής της παράταξης «Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης», που κατείχε ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ευχήθηκε στο νέο περιφερειακό σύμβουλο, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και παράλληλα καλή και εποικοδομητική συνεργασία, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Κρήτης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πιτσούλης, καλωσόρισε στο Σώμα τον Μ. Βαρδουλάκη τον οποίο χαρακτήρισε ικανό και έμπειρο στέλεχος της Αυτοδιοίκησης, ο οποίος με τη δουλειά και τις παρεμβάσεις του θα βοηθήσει το έργο του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο νέος περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης», δήλωσε: «Ο Γιώργος Σταθάκης τον οποίο και αντικαθιστώ στο Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά και στη θέση του επικεφαλής της παράταξης, είναι ιδιαίτερα αξιόλογος και ικανός άνθρωπος και αισθάνομαι το βάρος που καλούμαι να σηκώσω. Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να συνεχιστεί η δραστηριότητα της παράταξης με ακόμα εντονότερους ρυθμούς».

 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!