Περιφερειάρχες σε Γρηγοράκο: Φέρτε μας προσωπικό

Το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι περιφέρειες συζήτησαν και παρέδωσαν γραπτώς  στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκο, κατά τη σημερινή συνάντηση οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας που είχαν μαζί του, στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.
Τόσο ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός όσο και οιΠεριφερειάρχες Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, Νοτίου Αιγαίου κ. Μαχαιρίδης, Βορείου Αιγαίου κ. Γιακαλής, Δυτικής Μακεδονίας κ. Δακής, Ηπείρου κ. Καχριμάνης, Ιονίων Νήσων κ. Σπύρου, Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας, Κρήτης κ. Αρναουτάκης, Πελοποννήσου κ. Τατούλης και Στερεάς Ελλάδας κ. Περγαντάς έθεσαν ένα προς ένα τα θεσμικά και οικονομικά θέματα που παραμένουν άλυτα τα τελευταία τρία χρόνια από την εφαρμογή του νέου θεσμού
Παράλληλα, επανέλαβαν το αίτημά τους για ενίσχυση των περιφερειών με προσωπικό προκειμένου να καλυφθούν τα λειτουργικά κενά που έχουν προκύψει, ζητώντας να απορροφηθεί από τις αιρετές Περιφέρειες  το προσωπικό που τίθεται σε κινητικότητα από άλλους φορείς του Δημοσίου.
ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!