Περιφερειακός Σύμβουλος Σγουρού: Δεν είναι αποδεκτή η στήριξη Παναγούλη

Τα πάνω κάτω έφερε στην παράταξη του Γιάννη Σγουρού η απόφαση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη, να στηρίξει την υποψηφιότητα Σγουρού για την περιφέρεια Αττική στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Την στήριξη του Στάθη Παναγούλη δεν είδαν με καλό μάτι τα στελέχη της παράταξης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Πρώτος αντέδρασε ο αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, Γιάννης Σμέρος, ο οποίος με μια άκρως επιθετική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, χαρακτήρισε τον κ. Παναγούλη εκφραστή του πολιτικού λόγου του διχασμού και της κοινωνικής έντασης, ενώ αναφορικά με την στήριξη του στην παράταξη του Γιάννη Σγουρού, στην οποία ανήκει κι ο ίδιος δήλωσε ότι πρέπει να μην γίνει αποδεκτή.

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Σμέρου:

Δεν έμαθα ποτέ μου να κρύβομαι και δε σκοπεύω να το κάνω ούτε προεκλογικά. Ακολουθεί η άποψη μου για τα περί στήριξης από τον Στάθη Παναγούλη:

Την περίοδο που η χώρα μας έδινε την μεγάλη μάχη για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, κάποιοι έχτισαν τις πολιτικές τους καριέρες επάνω σε ψέματα, εκφοβισμούς, προσβολές. Το χειρότερο ήταν πως ο διχαστικός τους λόγος έφτασε μέχρι τις απειλές για φυλακές, κρεμάλες και λυντσαρίσματα.

Μέχρι σήμερα παραμένουν αμετανόητοι για το κοινωνικό ρήγμα που προκάλεσαν.

Προσωπικά, ως νέος άνθρωπος, που συμμετέχει στα κοινά, δηλώνω ότι δεν δικαιούμαι πολιτικά και κοινωνικά, να νομιμοποιήσω τον πολιτικό λόγο του διχασμού και της κοινωνικής εντάσης.

Η στήριξη που προσφέρει ο Στάθης Παναγούλης στην παράταξη στην οποία συμμετέχω, με επικεφαλής τον Γ. Σγουρό, ΔΕΝ μπορεί να είναι αποδεκτή και όσον αφορά το πρόσωπο μου, ΔΕΝ είναι αποδεκτή!

Ο αδερφός του ήταν ένας από τους ήρωες της Δημοκρατίας, ενώ εκείνος ήταν ένας απο αυτούς που έφτασαν τη Δημοκρατία στα όρια της.

Η χώρα και η κοινωνία πρέπει να προχωρήσουν μπροστά με ενότητα.
Όχι με απειλές…

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΓΟΥΡΟΣ, ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΠΑΝΓΟΥΛΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!