Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής: Ποια θέματα θα συζητηθούν την Πέμπτη

 • Απο stergios
 • 20 Οκτωβρίου 2018 - 09:58
 • Comments Off

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 25-10-2018 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Επικύρωση πρακτικών της 15ης, 16ης, 17ης, 18ης και 20ης Συνεδρίασης έτους 2018 του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
 2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ωρωπού για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Έργα οδοποιίας για την ολοκλήρωση του έργου: Δίκτυο αγωγών ομβρίων στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου Δήμου Ωρωπού», συνολικού προϋπολογισμού 2.497.360,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

 1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά (Ε.Α.Ν.Π.) «ΜΕΤΑΞΑ» και της Ανώνυμης Εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές» (Κτ.Υπ. Α.Ε.) για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Ενεργειακή αναβάθμιση στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά ΜΕΤΑΞΑ, Α΄ ΦΑΣΗ: Ανακατασκευή δικτύων και εξοπλισμού ειδικών εγκαταστάσεων επεξεργασίας – διανομής νερού και αποχέτευσης», συνολικού προϋπολογισμού 2.480.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

 1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Α.Σ.Δ.Α. και του Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβάλλοντος και Εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης» για την υλοποίηση της προμήθειας – τοποθέτησης για το έργο με τίτλο: «Εγκατάσταση αυτόνομων φωτοβολταϊκών σωμάτων φωτισμού στο πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», συνολικού προϋπολογισμού 249.860,00 €, (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)

 1. Έγκριση σκοπιμότητας για την υλοποίηση δράσεων στήριξης δύο ευπαθών ομάδων πληθυσμού της Περιφέρειας Αττικής (πολύτεκνων οικογενειών και νεφροπαθών τελικού σταδίου), μέσω του προγράμματος «Διάθεση ειδών λαϊκών αγορών σε ευπαθείς ομάδες».

(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης)

 1. Αντικατάσταση Περιφερειακής Συμβούλου στο Συμβούλιο Ελέγχου της ΕΡΤ.

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Αποστολάκη)

 1. Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε.) για το νέο γενικό σχεδιασμό της Μαρίνας Βουλιαγμένης η οποία βρίσκεται επί της νοτιοανατολικής ακτής της χερσονήσου του Λαιμού Βουλιαγμένης, στο παράκτιο μέτωπο της Αττικής.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

 1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου Μονάδα παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος με την επωνυμία “ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΕΤΟΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.”, ιδιοκτησίας της εταιρείας “ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΕΤΟΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.”, που βρίσκεται επί της οδού Καραμπίνη 8 στην περιοχή Γούβα –Μπατσί (εντός βιοτεχνικού πάρκου και εντός λατομικής ζώνης του ΓΠΣ Σαλαμίνας) του Δήμου Σαλαμίνας, Ν. Αττικής.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

 1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τη δραστηριότητα αποθήκευσης επικινδύνων αποβλήτων, αποθήκευσης, συσκευασίας και τυποποίησης χημικών προϊόντων, προσωρινής αποθήκευσης μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων και γενικών ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών της εταιρείας ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΟΥΚ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε. στην θέση “Πηγάδι Τζαβερδέλλα” στην Δ.Ε. Άνω Λιοσίων Δήμου Φυλής Αττικής.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!