Περιφερειακή σύμβουλος του Πατούλη βγήκε σε τηλεδιάσκεψη του ΠΕΣΥ από ξαπλώστρα! (φωτο)

Μέσω τηλεδιάσκεψης γίνονται πλέον, λόγω κορωνοϊού, οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, με τους συμβούλους να λαμβάνουν μέρος σε αυτές από τον χώρο της επιλογής τους, με αποτέλεσμα να μην λείπουν τα ευτράπελα.

Όμως το συγκεκριμένο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η καλοκαιρινή εμφάνιση από …ξαπλώστρα για να λάβει μέρος στη συνεδρίαση μάλλον δεν είχε ξαναγίνει.

Την πρωτότυπη εμφάνιση έκανε η περιφερειακή σύμβουλος Σοφία Αλυμαρά, που έχει εκλεγεί με τον Γιώργο Πατούλη, η οποία συμμετείχε στη συνεδρίαση από … ξαπλώστρα σε παραλία, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τον καφέ της!!! «Το τερπνόν μετά του ωφελίμου» που λέει και ο λαός μας…

Απολαύστε!

 

Η εμφάνισή της δεν κράτησε πολύ αφού λίγο αργότερα η εικόνα χάθηκε από την τηλεδιάσκεψη, την ώρα που τα σχόλια έπεφταν βροχή από τους υπόλοιπους Περιφερειακούς Συμβούλους.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΕΣΥ, ΣΟΦΙΑ ΑΛΥΜΑΡΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!