Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Υπογράφηκε σύμβαση για το έργο βελτίωσης της οδού προς Γέρα και Πλωμάρι

Τη σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Βελτίωση οδικού τμήματος της 2ης Επαρχιακής Οδού Λάρσου – Παππάδου – Πλωμαρίου και κατασκευή δύο ισόπεδων οδικών κόμβων σύνδεσής της με δημοτικές οδούς Κάτω Τρίτους – Πηγαδακίων και Περάματος – Πηγαδακίων» συνολικού προϋπολογισμού 4.750.000 ευρώ, υπέγραψε σήμερα η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου.

Αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση της χάραξης της 2ης Επαρχιακής Οδού Λάρσου – Παππάδου – Πλωμαρίου σε τμήμα συνολικού μήκους 2.287 μ., με αφετηρία τη θέση που βρίσκεται 500 μ. περίπου πριν τη διασταύρωση της 2ης Επαρχιακής Οδού με τη Δημοτική Οδό Κάτω Τρίτος – Πηγαδάκια και τέλος τη θέση που είναι 550 μ. περίπου μετά τη διασταύρωση της 2ης Επαρχιακής Οδού με τη Δημοτική Οδό Πέραμα – Πηγαδάκια.

Στο πλαίσιο του έργου περιλαμβάνεται επίσης και η κατασκευή δύο ισόπεδων οδικών κόμβων:
• Του ισόπεδου κόμβου (Κ1) σύνδεσης της 2ης Επαρχιακής Οδού με την υφιστάμενη Δημοτική Οδό Κάτω Τρίτος – Πηγαδάκια.
• Του ισόπεδου κόμβου (Κ2) σύνδεσης της 2ης Επαρχιακής Οδού με την υφιστάμενη Δημοτική Οδό προς Πέραμα. Ο κόμβος αυτός θα κατασκευαστεί στα πλαίσια της ανωτέρω αναφερόμενης παραλλαγής και θα συνδέει την νέα χάραξη με την οδό προς Πέραμα.

Η συνολική προθεσμία για την περαίωση του έργου είναι 330 ημερολογιακές ημέρες.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτης & Νήσων Αιγαίου» του ΕΣΠΑ, με φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λέσβου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΜΒΑΣΗ, ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΟΔΟΣ, ΠΛΩΜΑΡΙ, ΓΕΡΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!