περιφέρεια-πελοποννήσου-υποψήφιος-ξ-566169
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ | 24.05.2023 | 17:50

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Υποψήφιος ξανά και επισήμως ο Παναγιώτης Νίκας

Ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, έκανε γνωστό και επισήμως ότι θα είναι, μετά την άσκηση του εκλογικού του καθήκοντος στην Καλαμάτα, ο κ. Παναγιώτης Νίκας. Όπως ανέφερε, ο ίδιος, προχώρησε σε αυτή την κίνηση ύστερα από συζήτηση με τους συνεργάτες του. Όσον αφορά στην ημέρα που προέβη στην εν λόγω ανακοίνωση, εξήγησε ότι το έκανε προκειμένου να μην τον κατηγορήσουν για “κανενός είδους πολιτική ιδιοτέλεια”, αν το γνωστοποιούσε μετά τις εκλογές.

Να σημειωθεί πως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια, με έμμεσο τρόπο τον περασμένο Μάρτιο, όπου μεταξύ άλλων, είχε δηλώσει ότι, “Φυσικά η παράταξή μας κατέρχεται στις εκλογές πάση δυνάμει, με πρόσωπα τα οποία θα τα μάθετε, αλλά θα έχουμε οπωσδήποτε το πιο δυνατό ψηφοδέλτιο. Θεωρούμε θα είμαστε όλοι μαζί, είναι προφανές αυτό και θα κάνουμε την προσπάθεια που πρέπει και θεωρώ θα την εκτιμήσει ο λαός ώστε να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει. Δεν θα αφήσουμε επ΄ ουδενί στη μέση αυτό το έργο”.

Αντίπαλος του κ. Νίκα, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, ο κ. Πέτρος Τατούλης, ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε ξεκαθαρίσει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος.