Περιφέρεια Κρήτης: Την Κυριακή η 6η Ποδηλατοδρομία Αγάπης και Προσφοράς - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
30
Ιούνιος
Back

Περιφέρεια Κρήτης: Την Κυριακή η 6η Ποδηλατοδρομία Αγάπης και Προσφοράς

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης το «Κέντρο Ειδικών Παιδιών – ο Άγιος Σπυρίδων» Ηρακλείου Κρήτης, διοργανώνει για 6η χρονιά, την «6η ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΑΓΑΠΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» την Κυριακή 11 Ιουνίου. Σύμφωνα με τον διοργανωτή, η ποδηλατοδρομία 85 χιλιομέτρων έχει αυστηρά μη ανταγωνιστικό χαρακτήρα, εντός της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και απευθύνεται σε οποιονδήποτε λάτρη του ποδηλάτου, με ή χωρίς αγωνιστική άδεια, αρκεί να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος κατά την ημερομηνία διεξαγωγής, που είναι η Κυριακή 11 Ιουνίου 2017.  Ο αγώνας έχει στόχο την ευαισθητοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών για προσφορά & αλληλεγγύη,  την προβολή του «Κέντρου», και την οικονομική του στήριξη.

Αρωγοί είναι:

  • Ελληνική Αστυνομία, Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου
  • Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. Ηρακλείου
  • Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας
  • Δήμος Ηρακλείου

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί, είναι: Αφετηρία (Πλατεία Ελευθερίας), Λ. Δημοκρατίας, Λ. Κνωσού, Κνωσός, Άνω Αρχάνες, Χουδέτσι, Καλλονή, Αγ. Παρασκιές, Αποστόλοι, Καστέλι, Ξηροκαμάρες, Άνω Χερσόνησος, κάθοδος στην παλαιά Ε.Ο., Κάτω Γούβες, Αλικαρνασσός και τερματισμός στην Πλ. Ελευθερίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται για την Ποδηλατοδρομία από την ιστοσελίδα www.agiospiridon.gr

ΑΦΙΣΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

FB: ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

FB: Ποδηλατοδρομία Βιάννου

Tηλ. 2810 236987 & 6945 908721

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!