Περιφέρεια Αττικής: Εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη (11/06)

Εθελοντική αιμοδοσία συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Συμβούλιο αύριο (2μ.μ. – 6 μ.μ., στο πρώην Υπουργείο Μεταφορών, Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός), ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) και του Γραφείου Ισότητας της ΕΝΠΕ.

Στόχος, είναι η συμβολή στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στη χώρα μας για αίμα, σημειώνεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας, «αφού χρειαζόμαστε κάθε χρόνο 600.000 μονάδες και δίνει αίμα μόλις το 5% των ατόμων που θα μπορούσαν να είναι αιμοδότες. Για να υπάρχει πάντα διαθέσιμο αίμα θα έπρεπε το 10% του πληθυσμού της χώρας να προσφέρει τουλάχιστον μια φορά το χρόνο αίμα».

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για εθελοντική προσφορά αίματος η Περιφέρεια απευθύνει έκκληση να στηριχτεί αυτή η προσπάθεια με την προσφορά του πολυτιμότερου δώρου ζωής.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!