Περιφέρεια Αττικής: Ενημέρωση των πολιτών για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κακοκαιρίας

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε χρηστικές πληροφορίες για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κακοκαιρίας στην Περιφέρεια Αττικής, όπως αυτές έχουν αναλυτικά εκδοθεί από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=30032:xristikes-plirofories-gia-tin-antimetopisi-tis-trexousas-kakokairias&catid=338&Itemid=376.

Οι πληροφορίες αυτές περιλαμβάνουν γενικές αρχές αντιμετώπισης φαινομένων κακοκαιρίας, ειδικότερες συμβουλές αυτοπροστασίας από χιονοπτώσεις και παγετό, χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με την οδήγηση καθώς και ενέργειες για την αποκατάσταση ζημιών που έχουν προκληθεί από τα καιρικά φαινόμενα.

Η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει τους πολίτες για τους θερμαινόμενους χώρους

Επιπρόσθετα οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τους θερμαινόμενους χώρους που λειτουργούν εντός της Περιφέρειας Αττικής στο πλαίσιο κάθε δήμου.

Τέλος, οφείλουν να φροντίζουν να ενημερώνονται διαρκώς από το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τις επίσημες διαδικτυακές πηγές των αρμόδιων δημόσιων φορέων για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

Με δεδομένο ότι σε σχετικές περιπτώσεις η ραγδαία αύξηση της επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων των αρμόδιων φορέων μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην απρόσκοπτη λειτουργία τους, συνίσταται στους πολίτες να επισκέπτονται τις αντίστοιχες επίσημες σελίδες των φορέων αυτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα για την Περιφέρεια Αττικής το σύνολο της αναγκαίας πληροφόρησης για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κακοκαιρίας αναρτάται κατά προτεραιότητα στη σελίδα της στο facebook: https://www.facebook.com/PerifereiaAttikis/

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]