Περιφ.Δυτ.Ελλάδας: Επί τάπητος τα έργα της προγραμματικής περιόδου 2014-2020   - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
7
Αύγουστος
Back

Περιφ.Δυτ.Ελλάδας: Επί τάπητος τα έργα της προγραμματικής περιόδου 2014-2020  

Νέα συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκε στο επίκεντρο η προετοιμασία των έργων που θα ενταχθούν προς χρηματοδότηση στην Προγραμματική Περίοδο 2014 – 2020.

Στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας, συμμετείχαν εκτός των κ. Κατσιφάρα και Πελετίδη, ο Αντιδήμαρχος Έργων – Καθαριότητας – Μηχανολογικού Εξοπλισμού, Χρήστος Κορδάς, η Εκτελεστική Γραμματέας της Π.Δ.Ε Διονυσία Μαράτου, η Διευθύντρια της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Άλκηστις Σταθοπούλου, ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Π.Δ.Ε. Δημήτρης Καραβίδας, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Λυκούργος Σταματελάτος, καθώς και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας και του Δήμου Πατρέων.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που συνεχίζεται μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων, ώστε να υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την ολοκλήρωση των έργων που υλοποιούνται μέσω του ΕΣΠΑ στην αχαϊκή πρωτεύουσα, όπως οι αστικές αναπλάσεις, αλλά και να προετοιμαστούν καλύτερα οι αρμόδιες Υπηρεσίες προκειμένου στο νέο ΣΕΣ 2014-2020 να ενταχθούν έργα αναπτυξιακά που θα δώσουν πνοή στους συμπολίτες μας.

«Θέλουμε απρόσκοπτα τα έργα που έχουν αποφασιστεί να συνεχίζονται και να ξεπερνάμε γρήγορα τα προβλήματα που παρουσιάζονται ώστε μέσα στο χρονοδιάγραμμα να παραδίδονται ολοκληρωμένα και λειτουργικά στους πολίτες» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας και κατέληξε: «Η επικοινωνία μας θα είναι διαρκής για να είμαστε έτοιμοι και όταν ανοίξει η νέα Προγραμματική Περίοδος να εντάξουμε τα σημαντικότερα έργα για την Δυτική Ελλάδα».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!