Περ. Πελοποννήσου: Εκδήλωση για την ανάδειξη νέων επενδυτικών πρωτοβουλιών

Εκδήλωση με θέμα: «Ανάδειξη νέων επενδυτικών πρωτοβουλιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» διοργανώνει η Περιφέρεια , σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Καναδά και τον Οργανισμό Invest in Greece.

Η εκδήλωση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, εντάσσεται στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της Περιφέρειας και στην προσπάθεια προσέλκυσης επενδυτών με βασικούς στόχους: την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τη βελτίωση των υποδομών, την αξιοποίηση του πλούσιου πολιτιστικού και φυσικού αποθέματος και του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει, την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Περιφέρειας, την προώθηση των Πελοποννησιακών προϊόντων και, εν γένει, τη στήριξη της αειφόρου ανάπτυξης της περιοχής.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρέσβης του Καναδά κ. Ρ. Πεκ, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Invest in Greece κ. Α. Συγγρός και ο Πρόεδρος του Ελληνο-Καναδικού Επιμελητηρίου κ. Κ. Κατσίγιαννης.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Π. Τατούλης. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλοι οι Πρέσβεις και εμπορικοί ακόλουθοι ξένων χωρών στην Ελλάδα, όλοι οι παραγωγικοί και επαγγελματικοί φορείς σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο, καθώς και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Πελοπόννησο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  αύριο, στις 13:30, στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Πειραιώς 254, Ταύρος), στην αίθουσα Ιφιγένεια 2.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΤΑΤΟΥΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση