Περ. Κρήτης: Σύσκεψη για τα αναπτυξιακά έργα στο Δ. Κανδάνου-Σελίνου

Τα αναπτυξιακά έργα των βιολογικών  Παλαιόχωρας και Σούγιας, όπως επίσης η εξέλιξη των μελετών για το έργο «Ταμιευτήρας Ανατολικού Σελίνου-αξιοποίηση υδατικού δυναμικού», συζητήθηκαν στη σημερινή συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Κανδάνου-Σελίνου Αντώνης Περράκης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Στη συνάντηση στη Περιφέρεια ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ενημερώθηκε αναλυτικά για τις μελέτες του έργου «Ταμιευτήρας Ανατολικού Σελίνου-αξιοποίηση υδατικού δυναμικού» η υλοποίηση του οποίου θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη για τους κατοίκους και την περαιτέρω ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα. Παράλληλα όπως ανέφερε ο δήμαρχος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την ουσιαστική βοήθεια, το συγκεκριμένο έργο θα δώσει λύση στο πρόβλημα ύδρευσης που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή.

Ο Δήμαρχος Αντώνης Περράκης, παρουσία του στελέχους του δήμου Μανόλη Κοτρωνάκη, επεσήμανε ότι, ο δήμος προωθεί τις μελέτες με ιδίους πόρους και παράλληλα συνεργάζεται με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης προκειμένου να διασφαλιστούν οι κατάλληλοι πόροι για την χρηματοδότηση κατασκευής του έργου.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΔΑΝΟΥ – ΣΕΛΙΝΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!