Περ. Κεντρικής Μακεδονίας: Ξεκινά η χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ

Από το τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ανακοινώνεται ότι οι δικαιούχοι Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ 2019 μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους για τη χορήγηση (ανανέωση ή νέα έκδοση) του πάσο τους από τις 22/07/2019 έως τις 31/10/2019.

Συγκεκριμένα , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα ΚΕΠ των δήμων τους, καθώς και στο γραφείο 112 της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. Ειδικά για την πόλη των Σερρών οι αιτήσεις θα κατατίθενται σύμφωνα με το πρόγραμμα, στο οποίο θα τηρείται αλφαβητική σειρά , με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από τα σχετικά δικαιολογητικά τα οποία είναι τα εξής : 

– βεβαίωση αναπηρίας 67% και άνω

– φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας, 

– εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικού έτους 2018, 

– δυο φωτογραφίες μόνο σε περίπτωση νέας έκδοσης, θα κατατίθενται σύμφωνα με το πρόγραμμα, στο οποίο θα τηρείται αλφαβητική σειρά με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. 

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ως εξής : 

Από 22-07-2019 έως 31-10-2019

Στα ΚΕΠ του δήμου Σερρών οι δικαιούχοι που το επίθετό τους αρχίζει από Α έως Κ

-Στο γραφείο 112 της Π.Ε. Σερρών οι δικαιούχοι που το επίθετό τους αρχίζει από Λ έως Ω.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΑΜΕΑ, ΔΕΛΤΙΟ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!