Περ. Κ. Μακεδονίας: Σύστημα SEATRAC για ΑμεΑ και στους Νέους Επιβάτες

Τη λειτουργία του πρωτοποριακού ειδικού συστήματος SEATRAC για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των ατόμων με μειωμένη κινητικότητα σε παραλίες της Θεσσαλονίκης εγκαινίασε την Παρασκευή, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στην παραλία  των Νέων Επιβατών.

«Η παραλία των Νέων Επιβατών είναι η δεύτερη, μετά την Ασπροβάλτα, περιοχή όπου η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εγκαινιάζει τη λειτουργία του πρωτοποριακού συστήματος SEATRAC που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση των ατόμων με κινητικές δυσκολίες στις παραλίες της Θεσσαλονίκης. Ελπίζουμε ότι η εφαρμογή θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και θετική ανταπόκριση από τους συμπολίτες μας ώστε να επεκτείνουμε άμεσα τη λειτουργία της και σε άλλες οργανωμένες παραλίες της Κεντρικής Μακεδονίας», τόνισε  κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Απόστολος Τζιτζικώστας, σημειώνοντας ότι για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η  στήριξη των νανθρώπων μας με αναπηρία αποτελεί προτεραιότητα της κοινωνικής της πολιτικής.

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Γιώργος Τσαμασλής επεσήμανε την ανάγκη επέκτασης της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, που είχε ξεκινήσει ο κ. Τζιτζικώστας από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, με στόχο την κοινωνική στήριξη  των ΑμεΑ αλλά και την προσέλκυση περισσότερων τουριστών στις παραλίες της

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, SEATRAC


Αφήστε μια απάντηση