Περ. Δυτικής Ελλάδας: «Μπλόκο» της Siemens σε έργο με φωτεινούς σηματοδότες

H Siemens μπλοκάρει έργο της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας που αφορά την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών.

Πρόκειται για ένα μείζον έργο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την ευρύτερη περιοχή που έχει σχέση με την αυτοματοποίηση των φωτεινών σηματοδοτών. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Και ενώ μέχρι σήμερα δεν υπήρχε καμία ένσταση, και ο διαγωνισμός ήταν στην τελική του ευθεία, καθώς όλοι γνώριζαν τους όρους, αίφνης εμφανίστηκε η Siemens.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, υπέβαλε ένσταση με αποτέλεσμα η νέα αρχή για την πραγματοποίηση των διαγωνισμών να μπλοκάρει τη διαδικασία και πλέον η υπόθεση θα εκδικαστεί στα Δικαστήρια στα τέλη Σεπτέμβρη.

Όμως δεν αποκλείεται η Siemens να επανέλθει με ένσταση επί της απόφασης και το έργο να καθυστερήσει σημαντικά. Και αναφερόμαστε σε ένα έργο που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή, αφού είναι γνωστά τα προβλήματα που παρουσιάζονται με τους φωτεινούς σηματοδότες.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΜΠΛΟΚΟ, SIEMENS, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΦΑΝΑΡΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!