Περ.Αττικής: Καταγγελίες για μη εφαμοργή ΣΣΕ και χορήγηση ΜΑΠ

Σε καταγγελίες στην Περιφέρεια Αττικής για μη εφαμοργή ΣΣΕ και χορήγηση ΜΑΠ από εργαζομένους αναφέρεται ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής και σε ανακοίνωση του σημειώνει:

Με αφορμή τα ζητήματα και τις σχετικές καταγγελίες, που κατατέθηκαν στη Σύσκεψη – Συνέλευση από συναδέλφους που υπηρετούν στις Διευθύνσεις της Γενικής Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής και Αλιείας και ασκούν γεωτεχνικά καθήκοντα (γεωτεχνικοί ΠΕ, ΤΕ Γεωπονίας κλπ), παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα για τα εξής:

1. Εάν εφαρμόζονται στην υπηρεσία σας οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, δηλαδή εάν έχουν εκδοθεί οι σχετικές Αποφάσεις. Εάν ναι, ζητάμε να μας τις κοινοποιήσετε. Εάν όχι, ζητάμε να μας ενημερώσετε, εάν εσείς έχετε καταθέσει τις σχετικές εισηγήσεις και το Σχέδιο Απόφασης προς την Περιφερειακή Αρχή (η αρμοδιότητα υπογραφής έχει παραχωρηθεί στον Εκτελεστικό Γραμματέα) και πότε.

2. Εάν δεν έχετε καταθέσει τις σχετικές εισηγήσεις και το Σχέδιο Απόφασης προς την Περιφερειακή Αρχή ζητάμε να μας ενημερώσετε πότε θα προχωρήσετε στην σύνταξη και κατάθεσή τους, δεδομένου ότι οι Συλλογικές Συμβάσεις έχουν ισχύ νόμου και η εφαρμογή τους είναι υποχρεωτική, για τους εργαζόμενους που αφορούν.

3. Εάν έχετε ζητήσει την προμήθεια των προβλεπόμενων ΜΑΠ, εξετάσεων κλπ από την υπ’ αριθμ. 43726/7-6-2019 ΚΥΑ και γιατί αυτά δεν χορηγούνται στους υπαλλήλους της υπηρεσίας σας.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΠΑ, ΜΑΠ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!