Περ.Αττικής: Ανακοίνωσε νέα παράταση ολοκλήρωσης έργου με δελτίο τύπου - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
28
Ιούνιος
Back

Περ.Αττικής: Ανακοίνωσε νέα παράταση ολοκλήρωσης έργου με δελτίο τύπου

Σφοδρή επίθεση στη δημοτική αρχή Πατούλη, πραγματοποίησε η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής σχετικά με το έργο της διευθέτησης του ρέματος Κόρμπι και σε ανακοίνωση της, σημειώνει:

Θεωρούσαμε ότι τα έχουμε δει όλα σχετικά με το έργο της διευθέτησης του ρέματος Κόρμπι, αλλά τελικά, το είδαμε κι αυτό!

Με …δελτίο Τύπου την Παρασκευή 5 Μαρτίου, η Διοίκηση Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής, ανακοίνωσε την παράταση ολοκλήρωσης του αντιπλημμυρικού έργου «Διευθέτηση του ρέματος Κόρμπι», κατά 11 ολόκληρους μήνες, δηλαδή το Μάρτιο του 2023!!!

Το Δελτίο Τύπου εκδόθηκε με αφορμή επίσκεψη του Περιφερειάρχη Γιάννη Πατούλη, στην περιοχή.

Τι αναφέρει το Δελτίο Τύπου;

«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης των έργων τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν σε διάστημα 24 μηνών».

Τι ίσχυε μέχρι να εκδοθεί το Δελτίο Τύπου;

– Το έργο έπρεπε να ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο του 2020, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα.

– Το Νοέμβριο του 2020, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, εισηγήθηκε – και αποφασίστηκε – η παράταση ολοκλήρωσης του έργου κατά 17 μήνες δηλαδή τον Απρίλιο του 2022!

– Λίγους μήνες μετά, επισκέπτεται ο Περιφερειάρχης το έργο και ανακοινώνεται ότι τελικά θα ολοκληρωθεί το Μάρτιο του 2023!

Το ότι έχουν χάσει τη μπάλα στην Περιφέρεια με το ζωτικής σημασίας αυτό έργο, το έχουμε εμπεδώσει.

Ζητάμε από τη Διοίκηση του δήμου, που μάλιστα έχει εκπονήσει τις μελέτες για το έργο, να παρέμβει άμεσα και να ζητήσει εξηγήσεις από τη Διοίκηση Πατούλη, που συνεχίζει τις απαράδεκτες παλινωδίες, ώστε να ενημερώσει τους δημότες.

Δεν είναι δυνατόν να παρακολουθούμε να γίνονται, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, επισκέψεις για φωτογραφίσεις στελεχών της Περιφέρειας στα έργα και να ενημερωνόμαστε ότι σιγά σιγά μετατρέπεται σε «γεφύρι της Αρτας»..

Η Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Αττικής, στο περιφερειακό συμβούλιο της Τετάρτης 10 Μαρτίου, θα ζητήσει αναλυτικές εξηγήσεις από τον περιφερειάρχη για τις εξελίξεις σχετικά με το έργο.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!