Πελοπόννησος: «SOS» Tατούλη για το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
22
Οκτώβριος
Back

Πελοπόννησος: «SOS» Tατούλη για το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου

Να στελεχωθεί άμεσα με το κατάλληλο δυναμικό το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου ζητεί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.

Συγκεκριμένα με επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, τονίζει ότι πρέπει να γίνει το ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να αποφευχθούν, όπως αναφέρει, οι κίνδυνοι για την υγεία των πολιτών και επισκεπτών ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού.

«Το νοσοκομείο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στελέχωσης με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο των ασθενών παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται για την αντιμετώπιση όλων των περιστατικών», υπογραμμίζει ο κ. Τατούλης.

Και συμπληρώνει: «πρόκειται για νοσοκομείο το οποίο καλείται να εξυπηρετήσει ένα νομό 180.000 κατοίκων περίπου. Η Κόρινθος κατά την θερινή περίοδο πολλαπλασιάζεται τόσο από τον τουρισμό, όσο και από την λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων και τη γειτνίαση με την Εθνική Οδό».

 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!