Πελ/νησος: Μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου απαιτεί τα δεδουλευμένα στους εργαζομένους του Ασωπού

Την κατεύθυνση που έδωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου ακολούθησαν οι εργαζόμενοι της κατασκευής του φράγματος του Ασωπού, σε ότι αφορά την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι με γραπτή όχλησή τους, που υπέβαλαν προς τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, όπως τους κάλεσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, διά μέσου της αρμόδιας θεματικής αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου από 29 Σεπτεμβρίου 2012, ζητούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Άμεσα οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου διαβίβασαν, ως όφειλαν, τη γραπτή όχληση προς την ανάδοχο εταιρεία καλώντας την να προβεί σύμφωνα με το αρ. 37, παρ.9, του Ν. 3669/08 και εντός 15 ημερών, ήτοι μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου 2012, σε εξόφληση των οφειλομένων προς τους εργαζομένους.

Σε αντίθετη περίπτωση κάλεσαν την εταιρεία να υποβάλλει στην υπηρεσία τις καταστάσεις πληρωμής των οφειλομένων, «προκειμένου να γίνει απ’ ευθείας η πληρωμή στους δικαιούχους από τις πιστώσεις του έργου για λογαριασμό της και έναντι του λαβείν της».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις φωνές λαϊκισμού, όπως εκφράστηκαν από τον τότε Περιφερειακό Σύμβουλο και νυν Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αθανάσιο Πετράκο η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης απαντά με υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και βαθιά γνώση των προβλημάτων κάνοντας ουσιαστικές παρεμβάσεις που οδηγούν στην επίλυση των προβλημάτων και όχι στη δημιουργία εντυπώσεων.

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!