Πειραιάς: Πρόστιμα χιλιάδων ευρώ για παρανομίες σε πρατήρια υγρών καυσίμων - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
21
Μάρτιος
Back

Πειραιάς: Πρόστιμα χιλιάδων ευρώ για παρανομίες σε πρατήρια υγρών καυσίμων

Κλιμάκια ελεγκτών της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά πραγματοποιούν, καθημερινά, αγορανομικούς ελέγχους σε καταστήματα, υπαίθριους χώρους και πρατήρια υγρών καυσίμων.

Στη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του έτους πραγματοποιήθηκαν, συνολικά, 1.353 αγορανομικοί έλεγχοι και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 93.600 €.

Ειδικότερα, σε αυτό το διάστημα έγιναν:

  • 102 έλεγχοι σε πλανόδιους και στάσιμους μικροπωλητές σε υπαίθριους χώρους.
  • 488 αγορανομικοί έλεγχοι σε καταστήματα. Επίσης, έγιναν 143 έλεγχοι εκπτώσεων ενώ 5 έλεγχοι έγιναν σε επιχειρήσεις τροφίμων.

Εκτός από τα παραπάνω, το πρώτο εξάμηνο του 2017, ελέγχθηκαν συνολικά 34 πρατήρια υγρών καυσίμων και έγιναν έλεγχοι σε 257 αντλίες πρατηρίων υγρών καυσίμων  και δύο βυτιοφόρα

Στην διάρκεια αυτών των ελέγχων έγιναν 31 δειγματοληψίες αγορανομικών δειγμάτων, από τα οποία τα 29 δείγματα αφορούσαν καύσιμα και λιπαντικά και τα υπόλοιπα δύο βιομηχανικά είδη.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!