ΠΕ Χίου: Χωρίς μεταφορά μαθητών μέχρι και την Τρίτη

Συνέχιση των κινητοποιήσεών τους μέχρι και αύριο Τρίτη αποφάσισαν οι μέτοχοι των Υπεραστικών ΚΤΕΛ νομού Χίου, κατά τη νέα τους γενική συνέλευση το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Πρόκειται για τη 2η βδομάδα χωρίς μαθητικά δρομολόγια, που αναγκάζει τους γονείς των μαθητών των χωριών να μεταφέρουν οι ίδιοι τα παιδιά τους.

Οι ιδιοκτήτες των λεωφορείων, αλλά και οι οδηγοί που είναι απλήρωτοι μέχρι και 10 μήνες, περιμένουν την άμεση καταβολή δόσης ύψους 212.000 ευρώ από την περίοδο 2011-2012, αλλά και χρονοδιάγραμμα για την αποπληρωμή περίπου 650.000 ευρώ, μέχρι το τέλος του 2012, όπως και καταβολή του ποσού που αναλογεί στη Χίο από το Ταμείο Αλληλεγγύης των Υπεραστικών ΚΤΕΛ της χώρας.

Εξαίρεση από την κινητοποίηση, αποτελούν τα δρομολόγια πραγματοποιούνται μέσω προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Χίου και αφορούν στη συγκοινωνιακή σύνδεση μεταξύ των χωριών της Αμανής και τη σύνδεση με την πόλη της Χίου των χωριών Αυγώνυμα, Ανάβατο και Σιδηρούντα.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΠΕ ΧΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!