ΠΕ Κέρκυρας: Μουσική παράσταση για την προσέλκυση αυστριακών τουριστών - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
26
Οκτώβριος
Back

ΠΕ Κέρκυρας: Μουσική παράσταση για την προσέλκυση αυστριακών τουριστών

Σε συνεργασία με το Μουσείο «Αχίλλειον» και στόχο την τουριστική προβολή της Κέρκυρας στην Αυστρία προχωρά η αντιπεριφέρεια. Για το λόγο αυτό, ο αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας και πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού της ΠΙΝ Χρήστος Σκούρτης είχε συνάντηση με το διευθυντή του Μουσείου «Αχίλλειον» κ. Τσαμποδήμο, ως συνέχεια των δράσεων προσέλκυσης αυστριακών τουριστών, που εκκίνησαν από την επίσκεψη του κ. Σκούρτη στη διεθνή τουριστική έκθεση Vienna Travel Fair (πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη το διάστημα 10- 13 Ιανουαρίου 2013).

Στο πλαίσιο των συναντήσεων αυτών, και κατόπιν συζητήσεων του αντιπεριφερειάρχη με αρμοδίους της εταιρείας MSC Cruises, η οποία διοργανώνει εβδομαδιαίες κρουαζιέρες από τη Βενετία στην Κέρκυρα, προέκυψε η επιθυμία για διοργάνωση της μουσικοχορευτικής παράστασης «Elisabeth» στο χώρο του Αχιλλείου, η οποία παράσταση παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή στη Βιέννη με μεγάλη επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα προσκληθούν αυστριακοί δημοσιογράφοι. «Η δράση αυτή, που ενισχύσει περαιτέρω τους δεσμούς με την αυστριακή αγορά και συμβάλλει στην αύξηση της τουριστικής επισκεψιμότητας στο νησί μας, εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων της Π.Ι.Ν για την τουριστική προβολή της Κέρκυρας. Η δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Ιουνίου του τρέχοντος έτους και σε ημερομηνία που θα καθοριστεί το προσεχές διάστημα», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η αντιπεριφέρεια Κέρκυρας.

«Οι επισκέψεις μας στις τουριστικές εκθέσεις δεν είναι μια απλή ολιγοήμερη επίσκεψη σε έναν τουριστικό προορισμό. Έχουν αρχή, μέση και τέλος. Τον περασμένο Σεπτέμβρη είχαν έρθει δημοσιογράφοι από το Αυστριακό κανάλι ORF, όπου είχα δώσει συνέντευξη για την Ελισάβετ, που προβλήθηκε στην Αυστρία σε εκπομπή του κρατικού καναλιού. Σε συνέχεια των επαφών που έκανα κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης στη Βιέννη, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθεί η μουσικοχορευτική παράσταση ‘Elisabeth’, μέσα στο χώρο του Αχιλλείου. Οι δράσεις μας είναι πολυποίκιλες και όχι υποχρεωτικά δαπανηρές, με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών από ελκυστικές αγορές», δήλωσε από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σκούρτης.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!