ΠΕ Κέρκυρας: Αμερικανική απόβαση… στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη

Τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας, Χρήστο- Ηρακλή Σκούρτη, επισκέφθηκαν ο κυβερνήτης  και αξιωματικοί του πλοίου  USS Carter Hall (LSD 50) του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού. Στην συνάντηση αυτή παρευρισκόταν και ο Ναυτικός Ακόλουθος της Αμερικανικής Πρεσβείας, αντιπλοίαρχος Jonathan Scwartz.

Το αμερικανικό πλοίο διαθέτει πλήρωμα 700 ατόμων και κατευθύνεται προς την Μέση Ανατολή. Κατέπλευσε στο λιμάνι της Κέρκυρας την Κυριακή 31 Μαρτίου και θα παραμείνει στο νησί μέχρι και σήμερα Τρίτη.

Στα πλαίσιο αυτής της εθιμοτυπικής συνάντησης, ο αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει δώρα με τους Aμερικανούς αξιωματικούς και να προβάλλει τα χαρακτηριστικότερα ιστορικά και πολιτισμικά στοιχεία του νησιού.

Εκείνοι με την σειρά τους, αφού ευχαρίστησαν τον κ. Σκούρτη για την φιλοξενία, τον διαβεβαίωσαν ότι η Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά εν γένει, αποτελούν προσφιλή προορισμό σύντομων διακοπών για τα στελέχη τους. Επιπροσθέτως, ο αντιπεριφερειάρχης, ενημερώθηκε για την πρόθεση και άλλων πλοίων του αμερικανικού ναυτικού να επισκεφτούν στο μέλλον τα νησιά του Ιονίου.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!